We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop zeer talentvolle brave top merrie.

May flower is een merrie v. Electron x Chameur met een stokmaat van 1.64.

Het is een echt droom paard, ze heeft veel talent en aanleg voor het werk. Haar karakter maakt haar ook voor iedereen te rijden. Mayflower beheerst de zijgangen goed.  Wijken, schouderbinnenwaarts en begin van travers pakt ze super op. Ook de contra galop beheerst ze netjes. 

In draf is May echt een blikvanger, haar draf is met zeer veel takt ,ruimte en veer. Ze danst door de baan. De galop is bergop en ruim. De stap is zuiver en actief.  

Ze heeft een gouden instelling en wil altijd werken een karakter dat je iedereen wenst. 
May flower heeft mooie prestaties op haar naam staan. Winnaar Zeeland outdoor klasse M1, halve finale Pavo-cup . 4e plaats op het Nederlands kampioenschap M1.  Veel wedstrijdervaring en  veel scores ruim boven de 70%.

Op vreemd terrein is ze hetzelfde als thuis. ze is ontzettend braaf. May heeft een hele fijne energie en voorwaartse drang die ze nooit tegen je zal gebruiken. Op vervoer braaf, geen stal gebreken. Binnen en buiten te rijden. Ze kan met sporen en zweep gereden worden maar dit kan ook net zo goed zonder. Ze is fijn in de hand en heeft een makkelijke aanleuning.

Ze is helemaal gezond , recent helemaal gekeurd inclusief rug en hals.

Alleen serieuze interesse!! Video op aanvraag. Voor meer informatie graag bellen of via whap app.
May valt en hogere prijsklasse  
Jessica 0612183382
Chantal 0610114630

Stamboom

Vader electron
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder chameur
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.