We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

GERESERVEERD

Sheila Special  
- Pegase van't Ruytershof x Lux Z
- Merrie
- 1 jaar oud
- Donkerbruin
- Lengte en formaat! Mooi royaal enter.
- Ritta-Sheila prestatie stam
- Uitstekend springpaard! Ze heeft heel veel souplesse en vermogen!
- Super karakter en heel braaf (echt een knuffel!)
- Halfbroer is de goedgekeurde dekhengst Eclips VDL (OS en Holstein)!

Horsetelex pedigree:
https://horsetelex.nl/horses/pedigree/2324577/sheila-special

Sheila Special combineert in haar pedigree de springhengsten Pegase van't Ruytershof  en Lux Z met een ijzersterke moederlijn. Het aanstormende toptalent Pegase van't Ruytershof (v. Comme il faut) springt momenteel 1.45m en is familie van Emerald van't Ruytershof. Pegase is gefokt uit een rechtstreekse dochter van de 1.60m-springende Diamanthina van't Ruytershof. Zij is de volle zus van Emerald en daarmee ook zus van de 1.60m-springpaarden Nixon, Ilusionata en L'Innocence van't Meulenhof. 

Moeder Veraya (elite, sport spr, ibop spr, d-oc, v. Lux Z) sprong op 1.35m-niveau en is onder meer een halfzus van de Duitse goedgekeurde dekhengst Veritas (v.Voltaire) die op 1.50m-niveau vele prijzen won, het 1.50m-paard Pardok (v. Concorde) en het 1.45m-paard Sharaya (v.Voltaire) die onder Riley Shuyler internationaal sprong. Daarnaast is Veraya de moeder van de in Oldenburg en Holstein goedgekeurde dekhengst Eclips VDL (v.Etoulon). Grootmoeder Jaglaya (keur pref prest) is ook terug te vinden in de directe moederlijn van de KWPN-hengst Dantos HBC (v.Cantos), die in het 1.45m springt. Een volle zus van Jaglaya is het internationale springpaard Molca's Trendy van Hanneke Mol. De lijn gaat terug op de merrie Aglaya, een volle zus van de KWPN-gekeurde Grand Prix-hengst Zadok (1.60m-springpaard) van Hap Hansen. Uit deze moederlijn komen tevens internationale springpaarden als Prof de la Roque (1.60m-springpaard v.Kannan) en Toundra de la Roque (v.Kannan).

Voor meer informatie kunt u bellen naar tel.nr.: 06-14498470 / 06-12463553.
Op de mail wordt niet gereageerd.

Stamboom

Vader Pegase van't Ruytershof
1.45m spr.
Vader van vader Comme il faut
1.60m spr.
v.v.v. Cornet Obolensky
1.60m spr.
m.v.v. Ratina Z
1.60m spr.
Moeder van vader Gianthina van't Ruytershof
v.m.v. Cartani
1.60m spr.
m.m.v. Diamanthina van't Ruytershof
1.60m spr.
Moeder Veraya
1.35m spr., elite, ibop (spr), sport (spr, d-oc
Vader van moeder Lux Z
1.60m spr.
v.v.m. Lord Calando
m.v.m. Ahorn Z
Moeder van moeder Jaglaya
Keur pref prest
v.m.m. Triton
1.40m spr.
m.m.m. Aglaya
Keur pref prest