We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

VERKOCHT

Osheila  
- Verdi TN x Lux Z
- Merrie
- 4 jaar oud
- Ritta-Sheila prestatie stam
- Super braaf springpaard! Ze heeft veel souplesse, vermogen en springt automatisch een galopwissel.
- Halfbroer is de goedgekeurde dekhengst Eclips VDL (OS en Holstein)!
- Röntgenologisch goedgekeurd en D-OC

Horsetelex pedigree:
https://www.horsetelex.nl/horses/pedigree/2072496/osheila

Osheila combineert in haar pedigree de Grand Prix-hengsten Verdi TN en Lux Z met een ijzersterke moederlijn. Verdi TN sprong 1.70m en staat 13e op de WBFSH-ranking als vererver. Verdi sprong vijf grote kampioenschappen op rij: EK Madrid 2011, Olympische Spelen Londen 2012, EK Herning 2013, Wereldruiterspelen Caen 2014 en EK Aken 2015. Tussendoor nam Verdi deel aan drie Wereldbekerfinales, waarin hij tweemaal als 6e en eenmaal als 7e eindigde! Verdi kan terugkijken op Olympisch teamzilver, Wereldgoud & Europees goud en vele andere prijzen. Naast zijn eigen prestaties klopt het genetische plaatje van Verdi ook van alle kanten. Vader Quidam de Revel is één van de invloedrijkste hengsten van de afgelopen decennia en datzelfde geldt voor Verdi’s legendarische grootvader Landgraf I. Daarbij bracht de moederlijn van Verdi, Holsteiner stam 474a, al vele toppers voort. Verdi’s nakomelingen bewijzen zich keer op keer in de sport! 

Moeder Veraya (elite, sport spr, ibop spr, d-oc, v. Lux Z) sprong op 1.35m-niveau en is onder meer een halfzus van de Duitse goedgekeurde dekhengst Veritas (v.Voltaire) die op 1.50m-niveau vele prijzen won, het 1.50m-paard Pardok (v. Concorde) en het 1.45m-paard Sharaya (v.Voltaire) die onder Riley Shuyler internationaal sprong. Daarnaast is Veraya de moeder van de in Oldenburg en Holstein goedgekeurde dekhengst Eclips VDL (v.Etoulon). Grootmoeder Jaglaya (keur pref prest) is ook terug te vinden in de directe moederlijn van de KWPN-hengst Dantos HBC (v.Cantos), die in het 1.45m springt. Een volle zus van Jaglaya is het internationale springpaard Molca's Trendy van Hanneke Mol. De lijn gaat terug op de merrie Aglaya, een volle zus van de KWPN-gekeurde Grand Prix-hengst Zadok (1.60m-springpaard) van Hap Hansen. Uit deze moederlijn komen tevens internationale springpaarden als Prof de la Roque (1.60m-springpaard v.Kannan) en Toundra de la Roque (v.Kannan).

Voor meer informatie kunt u bellen naar tel.nr.: 06-14498470 / 06-12463553.
Op de mail wordt niet gereageerd.

Stamboom

Vader Verdi TN
1.70m spr, pref
Vader van vader Quidam de Revel
1.60m spr.
v.v.v. Jalisco B
1.60m spr.
m.v.v.
Moeder van vader Clarissa
v.m.v. Landgraf I
1.60m spr.
m.m.v. Calypso I
1.60m spr.
Moeder Veraya
1.35m spr., elite, ibop (spr), sport (spr, d-oc
Vader van moeder Lux Z
1.60m spr.
v.v.m. Lord Calando
m.v.m. Ahorn Z
Moeder van moeder Jaglaya
Keur pref prest
v.m.m. Triton
1.40m spr.
m.m.m. Aglaya
Keur pref prest