We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Hadessa, Na lang wikke en wegen hele mooie lieve allrounder blonde vos merrie te koop. Een paard met de geweldige looks 🤩!

Helaas blijkt tijdens het rijden dat wij niet de juiste klik krijgen en daarom zien we haar graag bij de juiste ruiter om zich nog verder te ontwikkelen tot fantastisch paard. Hadrie Hadessa is een 10 jarige blonde vos merrie. Hadessa kan een merrie zijn en daarom denken we dan ook dat je hiervoor sterk in je schoenen moet staan. Ze kan soms wat sensibel zijn en bij een zekere/gevorderde ruiter laat ze dit weinig tot niet zien. We zien haar dan ook het best tot haar recht komen bij een zekere/gevorderde ruiter. Het duurt even voordat je haar vertrouwen wint, maar als je het eenmaal gewonnen hebt gaat ze voor je door het vuur. Hadessa is L1 geklasseerd +12 en kent de oefeningen van het M met potentie tot meer.

Hadessa is een werkwillige merrie waar je voor moet werken maar als ze eenmaal loopt, loopt ze de sterren van de hemel. Ze kan sterk zijn met rijden als ze iets spannend vind. Je moet hiervoor een geduldige ontspannen ruiter zijn. Reageer je op haar reactie dan maakt ze zich alleen maar een sterker.

Een sprongetje doet hadessa niet verkeerd en vind ze heel leuk om te doen. Ze heeft op wedstrijd een parcours van 70cm gelopen om kennis met de wedstrijden te maken, op training springt ze zo een parcours van 90cm. Crossen pakt ze goed op en we hebben haar al regelmatig meegenomen naar verschillende crossterreinen. In het bos is Hadessa een zekere merrie en loopt graag voorop, achterop is ook zeker geen probleem. Buitenrit alleen, met 2 of in groepsverband is geen probleem. Schrikt niet van groot verkeer, heeft bij ons al van alles gezien. Geen stalgebreken en braaf bij de smid. Ze is netjes geënt en ontwormd. Jaarlijks komt ze bij de osteopaat. Voor vragen of filmpjes graag privé bericht.

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.