We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

** SOLD **
∞ Garbina ∞  

https://youtube.com/shorts/yKLdqrPy_E8?feature=share

Vanwege de vele belangstelling gelieve alleen contact op te nemen via whatsapp met naam. Alvast bedankt! 

Schitterende flamboyante mega betrouwbare gezonde merrie die een fijne leuke carrière verdient bij een lieve ruiter/amazone. Garbina (=stamboeknaam; wij noemen haar Gigi) heeft drie power gangen, een fijne ‘go’ en een chique uitstraling. Ze is heel soepel in de mond met een fijne aanleuning en lekker actief aan het been. Deze eyecatcher is een verschijning in de ring  en wil echt met/voor je werken. Ze is super makkelijk en lief in de omgang.   

Op dit moment is ze L2 met wp geklasseerd maar kent alle oefeningen van het Z. Ze is door tijdgebrek weinig uitgebracht op concours wat oprecht zonde is van deze talentvolle merrie,  ze heeft namelijk bijna elke proef 3 winstpunten behaald. Bekend en braaf op vreemd terrein. Maakt ook een prima sprong en regelmatig een bosrit.
Vanwege haar fijn gevoelige betrouwbare karakter is ze geschikt voor de serieuze ruiter/amazone die de overstap van pony naar paard wil maken.
Gigi is braaf met trailer laden, gedraagt zich keurig bij de hoefsmid en tandarts en heeft geen gebreken. Ze is gewend aan andere paarden en loopt met zowel ruin als merrie in de kudde.
Zowel röntgen (incl. rug en hals) als klinisch goedgekeurd.
Heeft een gezond veulen gehad.

Eventueel over te nemen incl. alle toebehoren waaronder op maat gemaakt Hulsebos dressuurzadel en Passier hoofdstel, Bucas dekens etc. (De vp is excl.)
Gigi wordt verkocht ivm tijdgebrek vanwege een bedrijfsovername. Daardoor gunstiger geprijsd voor de snelle beslisser met een goed thuis!! Zo snel mogelijk ophalen aub!
Ze is echt het ideale huis, tuin en keuken paard in de omgang en echt een lening sportpaard met flow in de ring met de potentie om te winnen. 
Laatste periode alleen gereden voor onderhoud vandaar de aangepaste vraagprijs. De vraagprijs voor Gigi is €13.500 excl.. toebehoren

Stamboom

Vader Diarado
Vader van vader Diamant de Semilly
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Kimberly
pref ster
Vader van moeder Equador
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Davina
v.m.m.
m.m.m.