We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Deze prachtige 3 jarige hengst is een zeer compleet paard voor de toekomst. Met zijn uitstraling, zeer werkwillige karakter en fantastische beweging hebben wij hoge verwachtingen van hem!

Hij is fijn te rijden onder het zadel en toont 3 fantastische gangen. Hij geeft de ruiter een zeer goed gevoel, is super braaf en beweegt met zeer veel kracht en ruimte. Een paard met alle kwaliteiten voor de hoge sport!

Papillon is door ons aangekocht als veulen en komt uit onze eigen opfok. Het is een zeer betrouwbaar paard en wil heel graag werken. Hij heeft een rustig en eerlijk karakter en is niet snel onder de indruk.

Papillon is een zoon van Lennox US, die imponeerde in het verrichtingsonderzoek, in de hengstencompetitie, op het EK in Hartpury en op het WK voor jonge dressuurpaarden.

De moederlijn van Papillon zit vol met sport en predikaten. Moeder Varanka is Elite, Prestatie, Prok en kwam zelf succesvol uit in de sport. Ook grootmoeder ‘Saranka’ is Elite, Preferent, Prestatie en in de sport Z1 geklasseerd. Zij is ondermeer de moeder van de goedgekeurde hengst ‘Hero’ (PSG- v. Johnson).

Hij is volledige gekeurd inclusief rug en hals en heeft geen bemerkingen. Verder heeft hij geen stal of andere gebreken en heeft hij correcte- rechte en gelijke -voeten. Hij heeft totaal geen hengsten manieren, maar kan op verzoek bij ons gecastreerd worden.

Papillon zal aanstaande donderdagavond (30 maart 2023) verkocht worden in de online veiling, Dutchhorsetrading.auction 
Het is geen enkel probleem om Papillon voor deze tijd nog te komen bezichtigen. Voor meer informatie of een richtprijs kunt u vrijblijvend contact opnemen. 

Wij zijn bereikbaar op : 0031 6 83 241 306

Stamboom

Vader Lennox US
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Varanka
Elite, Prest, PROK
Vader van moeder Future
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Saranka
Elite, Pref, Prest.
v.m.m. Ferro
m.m.m.