We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop aangeboden lieve en eerlijke 12 jarige merrie van Glasgow van het Merelsnest x Larino.
Gravin is een zwartbruine merrie met een stokmaat van 1.66 m. Ze is in het springen uitgebracht in het 1.20 met winstpunten voor het 1.30. Omdat de ruiter zelf niet klaar is voor het Z en meer plezier heeft in het rijden van jonge paarden mag Gravin naar een 5sterren plekje verhuizen.

In de omgang is Gravin zeer makkelijk, ze kan door iedereen binnen en buiten gezet worden. Gravin is geen beginners paard aangezien ze in het parcours wel voorwaarts is omdat ze graag naar de overkant wil. Ze denkt ook goed met de ruiter mee. Ze heeft nog nooit gebokt of gesteigerd onder het zadel. Ze is alleen te laden en kan zowel in de groep als alleen mee op buitenrit, dit vindt ze ook erg leuk.

Gravin heeft nooit een blessure gehad in de 6,5 jaar die ze bij mij is en is vrij van stalgebreken. Ze is altijd op tijd naar de hoefsmid en tandarts geweest, ontwormd en geënt. Ze heeft bij de fokker ook een veulen gehad.

Gravin staat in Heino (Overijssel). Bij aankoop in 2016 is ze goedgekeurd, keuren mag k.k
Gravin valt in de hogere prijsklasse (15.000-20.000)

Voor vragen kunt u whatsappen naar 0651688579. Bellen kan na 18:00 uur of in het weekend.

Stamboom

Vader Glasgow van het Merelsnest
Vader van vader Nabab de reve
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Wandelina van het Merelsnest
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Widorina
Vader van moeder Larino
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.