We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Wegens tekort aan ruiters aangeboden: stoere ruin uit eigen fokkerij van Banagro (Cardento x Quickstar, zelf 1.50m springen geklasseerd) x Ed King Hill, moeder bracht aantal goede sportpaarden waaronder een CIC2* eventing paard. 

Golden Boy E wordt 5 jaar oud, meet ongeveer 1.65m, is braaf te rijden en netjes opgeleid, niet kijkerig, wel wat sensibel, een echte werker, loopt graag en heeft veel uithoudingsvermogen. Drie goede, zeer ruime gangen met extra galop en voor zijn leeftijd al veel tact en balans. Zeer geschikt als eventer, springpaard, of allrounder, maar zal met zijn fijne bewegingen ook in de dressuurring niet misstaan. Geen paard voor beginners vanwege leeftijd/niveau. Inmiddels reeds een aantal keer mee geweest op ander terrein en oefenspringen.

Gezond paard met mooi droog beenwerk, sterke, gelijke voeten en röntgenologisch goedgekeurd zonder bemerkingen. Fijn en lief paard in de omgang en op stal. Vraagprijs €13.750

Stamboom

Vader Banagro
Vader van vader Cardento
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v. Quickstar
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Ed King Hill
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.