We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Wegens overcompleet bieden wij deze knappe en interessant gefokte merrie Notre Dame (Quasar de Charry x Scandic) aan. Drachtig voor 2024 van de hengst Lord Romantic (Don Romantic x Krack C). In 2023 zij een zeer knap en getalenteerd merrieveulen (zie foto's) van de KWPN premiehengst Nirvano (For Ferrero x Charmeur).

Notre Dame komt uit de welbekende Landsvrouwe-stam: "De fokmerries uit de Landsvrouwe-stam staan bekend als vruchtbare merries. Ze bereiken doorgaans een hoge leeftijd en brengen een groot aantal nakomelingen voort. Het zijn echte ‘fokmerries’. Ze zijn op z’n mooist en voelen zich het prettigst als ze drachtig zijn. Wat verder ook opvalt zijn het fijne karakter en de werkbare instelling."

In het verleden heeft zij zelf ook M-dressuur gelopen. In de omgang is ze een super lieve en makkelijke merrie. Wij zien haar graag verder gaan als fokmerrie.

https://horsetelex.nl/horses/pedigree/1759834/j2l-notre-dame

Stamboom

Vader Quasar de Charry
Vader van vader Quarterback
v.v.v. Quarterman I
m.v.v.
Moeder van vader Winona
v.m.v. Wolkentanz I
m.m.v.
Moeder Allure
voorl. keur
Vader van moeder Scandic
v.v.m. Solos Carex
m.v.m.
Moeder van moeder Jonkvrouw
keur, sport-dr
v.m.m. Candyboy
m.m.m. Dansvrouw
elite, pref, prest