We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Wij bieden onze geliefde ruin Coca Cola Z aan ter verkoop.
Coca Cola Z is door ons zelf gefokt. Zijn moeder Bijoux Z heeft t/m 1.30m gesprongen, alvorens verkocht te worden naar een amateur in Amerika, zijn grootmoeder Cool Cassise heeft t/m 1.35m gesprongen alvorens ingezet te worden in de fokkerij.  
Coca Cola Z is een kleiner paard met een heel groot hart en een grote galop. Hij kijkt nergens van op in het parcours en is erg voorwaarts. Hij kan best speels zijn op het voorterrein en in het begin van het parcours, en doen zijn werk met veel plezier. Hij heeft de voorkeur voor een rustige ruiter die hij zelf het parcours mee rond kan nemen. Hij gaat ook graag buiten rijden, en kent alle basis dressuuroefeningen.  
Het is een fijn paard in de omgang. Krijgt graag aandacht, en kan speels zijn. Gepoetst worden vindt hij heerlijk! Braaf op transport, bij hoefsmid, dierenarts en tandarts.
Veel wedstrijdervaring sinds jonge leeftijd op Nederlandse en Europese wedstrijden t/m 1.35m
Heerlijk paard voor zelfverzekerde, ambiteuze beginnende springruiter of amazone, of meer gevorderde ruiter die direct mee wilt rijden in de hoge basissport, children, juniors of CSI* en CSI**.
Prijsklasse €50.000-75.000 plus BTW

Stamboom

Vader Coltaire Z
1.60 springen
Vader van vader Carthago
1.60 springen
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader La Toucha
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Bijoux Z
1.30 springen
Vader van moeder Baloubet du rouet
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Cool Cassis
1.35m springen
v.m.m. Carthago
m.m.m.