We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

+316 152 694 12

Mirko zou een match zijn met veel verschillende ruiters! Deze knappe vos is perfect voor de overstap van pony naar paard, amateur vriendelijk, hij is onwijs slim en leert heel graag wat het voor een ambitieuze ruiter ook heel leuk maakt om met hem aan de slag te gaan, maar ook als je wilt genieten van een ontspannen ritje in het bos is dit het paard waar je naar op zoek bent.
Afgelopen tijd hebben we vooral thuis getraind, hier laat hij de oefeningen van het M al aardig zien. We zijn op wedstrijd hc gestart om te oefenen op vreemd (wedstrijd) terrein op lager niveau, omdat ik niet meer officieel in de lage klassen mag starten. In de omgang is hij erg lief en wordt graag vertroeteld. Mirko staat in een groepje lekker de hele dag buiten (ruinen en merries). Ook is hij vrij van stalgebreken. Eind november is hij netjes bij de tandarts geweest en ook bij de hoefsmid is hij braaf. De röntgenfoto’s mogen altijd opgevraagd worden, deze zijn van november 2021. Hier is wel een chipje op geconstateerd, maar word hiermee goedgekeurd voor de sport. De chip is operabel, maar ik heb er bewust voor gekozen dit niet te opereren. Video en verdere vragen graag via whatsapp, ik ben waarschijnlijk druk met paardrijden dus reageer zo snel mogelijk! 

Stamboom

Vader Dettori
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Metall
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.