We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Jervis bay genaamd jervey is een 8 jarige (21mei) merrie zoekt een huisje waar ze mag blijven en niet gezien word als een project.

onwijze knuffel op stal en super fijn te rijden voor gevorderde ruiters. Ze is een pittige dominante merrie waarvan je geen vinger moet geven maar wel met veel respect mee om moet gaan dan is ze een heel fijn paard die graag voor je wil werken.

thuis is er veel getraind op een stabiele basis en op m niveau zit dat momenteel goed. Op 4 jarige leeftijd heeft ze een wedstrijd gelopen in het b en pakte dit goed en nuchter op. Het is een hele nuchtere merrie op en rondom stal. Ze is echter echt alleen geschikt voor een gevorderde ruiter ivm haar pittige karakter.

** bemerking **
Jervey is december 2020 geopereerd aan haar linker achterbeen. Ze hebben een cyste verwijderd en een schroef geplaatst om het lucht te geven. Door de schroef heeft zij nu voldoende ruimte dat de cyste niet terug kan groeien. Met deze pin mag en kan ze alles doen als ieder ander paard. Ze heeft hier ook nog nooit een pas kreupel op gelopen.Mede door haar operatie heeft ze er een lange tijd uit gelegen. Ze was vrij lang “veulen” en de operatie wilde ik haar alle tijd geven die nodig was. De operatie is uitgevoerd in Bodegraven en alles is ook op te vragen.

gestald in zwartewaal 


Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.