We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Super aansprekende hengst (2020) uit de combinatie Le Formidable x Tolando. Hij heeft de looks, maar ook een bovengemiddeld bewegingsmechanisme.  Phorce One is een echte meewerker. Daarmee is hij echt het totaalplaatje voor de toekomst. Hij is bekend met het werk aan de longe. Is röntgenologisch gekeurd. 

Moeder en grootmoeder hebben zichzelf bewezen in de klasse Z1. Daarnaast is moeder Azamiek (v.Tolando) een halfzus van het ZZ-Zwaar-paard Flambeau (v.Apache) en halfzus van tweevoudig hengstenmoeder Veroniek. Grootmoeder Normiek (v.Hitchcock) is een halfzus van het Lichte Tour-paard Donzel (v.Zeoliet). Deze moederlijn gaf ook de goedgekeurde hengst Lord Romantic (v.Don Romantic), het Lichte Tour-paard Hilltop (v.Chagall D&R) en diverse andere sportpaarden. Uit dezelfde moederlijn komen ook nog 2 Grand Prix paarden met Udayan en Venegra Utopia.

𝑷𝒂𝒂𝒓𝒅 𝒔𝒕𝒂𝒂𝒕 𝒊𝒏 𝑽𝒐𝒍𝒌𝒆𝒍

Stamboom

Vader LE FORMIDABLE
Vader van vader BORDEAUX
v.v.v. UNITED
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v. FERRO
m.m.v.
Moeder AZAMIEK
elite ibop-(dr) d-oc
Vader van moeder TOLANDO
v.v.m. KRACK C
m.v.m.
Moeder van moeder NORMIEK
elite preferent prestatie sport-(dr) d-oc
v.m.m. HITCHCOCK
m.m.m. TERMIEK
keur preferent prestatie