We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Voor deze 15 jarige (van 2008) knappe en lieve merrie (Tuschinski X Hemmingway) ben ik op zoek naar een gouden huisje. Ze is M2 geklasseerd en heeft een schofthoogte van 1.69 m. Ik ben op zoek naar iemand die vooral recreatief met haar wil rijden en regelmatig meeneemt naar het bos. Dat vind ze namelijk echt geweldig en geniet ze enorm van. Dressuurmatig kent ze haar oefeningen goed en ze geeft je een vertrouwd gevoel. Ze is mega braaf in de omgang en staat uren geduldig stil op de poets/was plaats. Ook grondwerk is ze mee bekend en vind ze erg leuk om te doen, ze leert snel! Ze heeft lichte artrose in haar SI gewricht en lichte kissingspines fase 1-2 maar dit is erg goed onder controle en bij het rijden ervaart ze hier absoluut geen hinder van. Het zijn beide aandoeningen waarmee ze goedgekeurd is voor recreatief wedstrijdniveau. Ze is geen paard om wekelijks mee op wedstrijd te gaan maar zo af en toe wel. Dat is de reden van verkoop dan ook, ik ben zelf te fanatiek voor haar en ze zou veel beter passen bij iemand die meer recreatief met haar aan de slag gaat. Overgang van pony naar paard zou ook goed passen. Mijn dochter van 10 rijdt ook zo met haar weg. Ze is heel braaf op vreemd terrein, gaat makkelijk de trailer op en is erg sociaal naar andere paarden. Ook is ze erg braaf bij hoefsmid en tandarts. Afgelopen seizoen met succes naar de Brabantse Kampioenschappen geweest en ook naar de Nederlands Kampioenschappen. Ze heeft een mooi papier dus een veulentje fokken behoort ook tot de mogelijkheden. Ze houdt er niet van om alleen te staan dus ik zoek voor haar een plek waar
ze samen met soortgenoten bij elkaar staat en waar ze meer buiten dan binnen staat. Voor meer info en filmpje graag zelf een appje sturen.

Ze staat absoluut niet in de weg en heb dan ook geen haast met de verkoop.  
Maneges en handelaren hoeven niet te reageren.

Stamboom

Vader Tuschinski
Vader van vader Kracht C
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Kalinja
v.m.v.
m.m.v.
Moeder M. Utopia
Vader van moeder Hemmingway
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Zennia Utopia
v.m.m.
m.m.m.