We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

TE KOOP: Super fijn, compleet sportpaard.
LET OP! Dit paard staat in SPANJE. 

Mojo is vanaf veulen in mijn bezit, dus de hele geschiedenis is bekend. Omdat ik graag verder ga in de sport van de PRE paarden en mijn stallen vol zijn, moet ik helaas een keuze maken. 

Daarom bied ik mijn super leuke 6jr ruin van Bordeaux x UB40 aan. Ontzettend vriendelijk en makkelijk paard in de omgang. Is gek op aandacht en gaat graag aan het werk. Een heel fijn paard voor de toekomst om rustig verder op te leiden.
Hij loopt nu op M/Z niveau thuis. Springt een hele nette, groene wissel & heeft leren piafferen aan de hand en doet dit ook al onder het zadel. Hij is makkelijk in de aanleuning en makkelijk te rijden. Je kunt er goed aanzitten met hand/been/zweep, en heeft een goede go voorwaarts. Ik vind hem niet geschikt voor beginners of zeer onzekere ruiters. Paard is altijd top fit, top gezond en geheel vrij van gebreken.
Recent röntgen gekeurd op januari 2023. 


Prijsklasse 20.000-35.000euro

Voor meer informatie: 0031623351561

Stamboom

Vader Bordeaux
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder UB40
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.