We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te Koop! Blikvanger! Imposante, mooie en goed bewegende merrie: "Philouletta" (Hermès (laatste foto) x Voice x Rhodium x Krack C).

Philou is een 4-jarige merrie, geboren in 2020, meet nu rond de 1.74m en heeft haar knappe looks duidelijk van haar vader Hermès meegekregen! Ze lijkt daarmee ook sprekend op de Olympische kampioensmerrie Dalera (onder Jessica von Bredow-Werndl), die dezelfde vaderlijke bloedlijn heeft.

Philou heeft een vriendelijk, braaf en meewerkend karakter. Met haar zeer opvallende ruime gangen met souplesse, zowel in de stap, draf als galop is Philou een belofte voor de toekomst in de hogere dressuursport!

Philou is te koop vanuit de fokker, waar ze vanaf veulen af aan veel in de hand geweest en heeft ze alle dagen buiten in het weiland kunnen rennen en spelen. We zoeken voor Philou een fijne plek en ambitieuze ruiter die haar verder gaat opleiden.

Philou is altijd bijtijds bekapt, geënt en ontwormd. Tevens door de paardentandarts gecontroleerd en klinisch en röntgenologisch goedgekeurd.

Philou staat in Dwingeloo, Drenthe (NL).
Contact opnemen kan bij voorkeur via WhatsApp: (+31) 06 22092673
De vraagprijs is 9500 euro

Stamboom

Vader Hermès N.O.P.
Vader van vader Easy Game
v.v.v. Gribaldi
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v. Flemmingh
m.m.v.
Moeder Happinezz Summer Voice
Vader van moeder Glock's Voice
v.v.m. De Niro
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m. Rhodium
m.m.m.