We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Darona (Johnson x El Corona) is een 16 jarige STB ELITE, SPORT-(DC), D-OC merrie met winstpunten in het Z2. Darona komt uit een predicaatrijke moederlijn.

Ze wordt verkocht als fokmerrie. Darona wordt altijd makkelijk drachtig en heeft tot nu toe 7 mooie veulens op deze wereld gezet. Haar laatste hengstveulen, Tarek Sharif dS, van de in 2022 bij het KWPN aangewezen premiehengst Omar Sharif, is nog in ons bezit (eventueel ook te koop). Laatste 2 foto's zijn van Tarek Sharif dS.

De reden dat wij Darona verkopen is dat wij inmiddels een aantal nieuwe, jonge fokmerries uit onze eigen fokkerij hebben, waar we verder mee willen gaan fokken.

Ze is inmiddels geïnsemineerd met de jonge beloftevolle hengst Pride. Eén van de premiehengsten van de afgelopen KWPN hengstenkeuring. Pride wordt gereden door Bart Veeze en gaat in maart het verrichtingenonderzoek bij het KWPN lopen. 

Stamboom

Vader Johnson
STB Preferent
Vader van vader Jazz
STB Preferent
v.v.v. Cocktail
STB Preferent
m.v.v. Charmante
STB Keur Prestatie
Moeder van vader Roxane
STB Elite Preferent
v.m.v. Flemmingh
Stb Preferent
m.m.v. Catharin
Stb Keur Preferent
Moeder Jarona
STB Prestatie Sport-(Dr)
Vader van moeder El Carona
Stb
v.v.m. Amor
SGLDT Preferent
m.v.m. Torbertha
Stb keur prestatie
Moeder van moeder Colette
Stb
v.m.m. Planeet
Stb
m.m.m. Linda
Stb Preferent Prestatie