We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Latina Z (Landstreicher x Disconto) is een leuke merrie van 11 jaar die graag op jumping gaat. Wij kochten haar als 4 jarige rechtstreeks van de fokker en toen werd zij ook volledig röntgenologisch en klinisch goedgekeurd. Mijn zus en ik brachten haar wat uit op jumping, ze heeft onder andere LRV gelopen en regionale als ze jonger was. Ze ging ook heel graag mee wandelen en kan zowel alleen als in groep naar het bos, de zee, ... In 2020 beslisten wij om met haar te fokken (geen wedstrijden door corona) en in 2021 en 2022 kreeg zij een veulentje. In september heb ik haar weer opgenomen om mee te gaan op jumping en ze pakt super aan! Ondertussen ging ze al mee op internationale wedstrijd naar Lier en Nederland. Ze springt nu niveau 1.10m omdat ze nog niet zolang terug in het werk is maar ze zal binnenkort ook klaar zijn voor de 1.20m.
Ze heeft dus de nodige ervaring maar is niet geschikt voor een echte beginner omdat ze wel genoeg voorwaarts is. Ze is braaf bij smid, veearts, osteopaat, etc en laadt makkelijk zowel op trailer als camion en camionette.
Verkoop wegens dat ik mij nu richt op de internationale eventingsport en zij dit als jong paard nooit gedaan heeft. Ze kan zeker iemand die graag regelmatig op jumping gaat heel gelukkig maken.

Stamboom

Vader Landstreicher
Vader van vader Landgraf
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Jasmijn
Vader van moeder Disconto
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.