We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

In opdracht te koop;

Kas - Rousseau x Olivi - ruin - 1.66 - 2015 
Sympathieke dressuur ruin aangeboden voor enthousiaste ruiter met gevoel, geen beginners of onzekere/afwachtende ruiters.
Op zoek naar een paard met dé looks? Die wedstrijd ervaring heeft? En ook nog eens 3 nette gangen? Kom dan kennismaken met Kas!

Kas is een heel fijn dressuurpaard. Hij heeft een erg zacht mondje en is simpel na te rijden. Hij is L1 dressuur geklasseerd en we trainen hem op L/M niveau. Kas heeft ook veel kennis met grondwerk/vrijheidsdressuur en kan bitloos worden gereden. Ook op ander terrein gedraagt hij zich voorbeeldig.

Kas is altijd gezond geweest, zijn geschiedenis is bekend. Röntgenologisch goed bevonden voor de sport. Hij is correct geënt. Hij heeft geen gebreken en laat zich makkelijk laden op de trailer. Helaas moeten de huidige eigenaren i.v.m. slechte gezondheid afscheid nemen van dit geweldige paard.

Heb je vragen of interesse? Neem gerust contact met mij op!
*Filmpje op aanvraag

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.