We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

TE KOOP LEERMEESTER.

Te koop zeer fijne eerlijke ruin van 7 jaar. Deze super leermeester heeft een stokmaat van 1.76. Met een afstamming van Nespresso x riverman. Knud is een paard met een Goude karakter. Hij werkt heel graag voor je, onder het zadel op stal en in omgang is het een ontzettend lief paard.

Hij houdt van aandacht en vind het heerlijk als je met hem bezig bent. Knud wordt momenteel gereden door een amazone van 160, door zijn stokmaat is het niet per definitie een mannen paard. Hij is voor iedereen te rijden. Ook voor een beginnende onzekere ruiter, of over stap van pony naar paard. Verschrikkelijk braaf.

Hiervoor is hij ook altijd door een amateur gereden. Hij staat in training voor het opleiden en verkopen.Knud wordt getraind op zz zwaar niveau en hij beheerst alle zijgangen goed. Hij springt de wissels makkelijk en pakt het begin van de series super op. Het is een paard met een super instelling. Knud is braaf op vreemd terrein en heeft hier veel ervaring mee. Hij heeft wat wedstrijd ervaring in klasse zz licht. Hier is hij recent in uit gebracht.
Zeer geschikt als leerpaard, overgang paard pony of voor junioren/ young riders. Hij springt de wissels heel makkelijk.

 Knud is braaf op vervoer. In de wei kan hij alleen staan of met andere paarden. Hij is helemaal gezond en heeft geen gebreken. Knud heeft geen ervaring in bos of strand maar dit zou zeker kunnen met hem alleen hier ligt onze passie niet. Hij is goed gekeurd.
Door het hele plaatje valt Knud in hogere prijsklasse.
Alleen serieuze reacties. Voor verder info of video graag what app sturen. 0610114630/ 0612183382

Stamboom

Vader riverman
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.