We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Na lang twijfelen heb ik toch overwogen om mijn lieve engels volbloed ruin te verkopen, aangezien ik hem niet kan bieden wat hij verdient.

Calpino is een lieve engels volbloed ruin van 5 jaar oud. Hij heeft een hart van goud, maar heeft wel iemand nodig die sterk in zijn schoenen staat en de leiding durft te nemen. Dit aangezien hij wel wat onzeker is.

Pien heeft veel talent voor de springsport, maar moet onder het zadel nog wel veel leren. Springt parcours foutloos. Hij is een heel sociaal paard en kan eigenlijk met alles en iedereen samen! Zeker niet dominant. Wel heel speels, maar dat is de leeftijd natuurlijk! Kan zowel samen, als alleen naar buiten! Alleen vindt hij het soms wat spannend, maar met een zekere ruiter, rij je hem overal doorheen! Ook op vreemd terrein is hij erg braaf en is ‘t opstappen en wegrijden! Loopt bij ons altijd zonder problemen de trailer op.

Tanden en hoeven zijn altijd goed onderhouden. Hij is in oktober nog volledig geënt. In november 2021 is hij volledig goed gekeurd.

Staat wegens tijd gebrek nu al wat langer stil. Daarvoor dressuurmatig op L niveau gereden en springt nu foutloos parcours van 60cm. Nog niet hoger gereden i.v.m. zijn balans.

+31 6 37393840
ruin
12-4-2017
+/- 1.65

Stamboom

Vader rajsaman
Vader van vader linamix
v.v.v. mendez
m.v.v. lunadix
Moeder van vader rose quartz
v.m.v. lammtarra
m.m.v. graphite
Moeder maminelie
Vader van moeder green tune
v.v.m. green dancer
m.v.m. soundings
Moeder van moeder doucelisa
v.m.m. cardoun
m.m.m. la monalisa