We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Voor meer informatie, ga naar www.youhorse.auction
De online veiling van Youhorse.auction zal sluiten op dinsdag 7 maart.

De zesjarige Rihanna van Schuttershof heeft wedstrijdervaring op 1.20m niveau en is een heerlijk te rijden merrie met een fijne instelling. Ze heeft een goede mond, balans, een actieve galop en een goede manier van springen.

Vader is topvererver Kashmir Van Schuttershof, die zelf jarenlang in de wereldtop meedraaide en zeer goede sportpaarden aflevert. Zeer bekende nakomelingen zijn onder meer H&M All-in (Peder Fredricson), Gazelle (Kent Farrington) en Reveur de Hurtebise HDC (Kevin Staut).

Moeder Virgin van Schuttershof (Quintero) bracht al drie 1.30-1.35m springpaarden op internationaal niveau, Esteban van Schuttershof, G Red One P A en H-Red Beauty Girl P&A. 

Grootmoeder Nistria van het Schuttershof (Cento x Tenor Manciais), zelf een halfzus van Kashmir Van Schuttershof en de 1.60m Grand Prix-merrie Sissi van Schuttershof, leverde vier internationale springpaarden: Aragorn van Schuttershof (1.60m Grand Prix), M-Red Velvet P&A (1.45m), Dolce van Schuttershof (1.40m) en Flashdance van Schuttershof (1.35m).

Stamboom

Vader Kashmir Van Schuttershof
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Quintero
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.