We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Prachtige zwarte ongecompliceerde dressuurmerrie.

Novelle is nu 4,5 en pakt alles super op en ontwikkeld zich heel netjes. Novelle is braaf, werkwillig en heeft 3 goede gangen. Novelle is geschikt voor de beginnende ruiter of overgang naar paarden. 

De moeder van Novelle is een elite sport merrie van Painted Black. De eerste nakomeling van deze merrie, half broer van Novelle, mag nu Grand Prix starten. De lijn kenmerkt zich door fijne werkwillige sportpaarden. Daarnaast is de moederlijn vol met predikaten, dus ook voor de fokkerij erg aantrekkelijk. Novelle is door ons gefokt en moeder en zusjes zijn nog aanwezig.

Novelle is deze winter voor het eerst gestart in de B. Ze mocht in deze klasse naar de regio kampioenschappen, won het kerstconcour en scoorde met regelmaat boven de 70%. Ze is nu voor het eerst L gestart en alles in de winstpunten gelopen.

Kortom bent u op zoek naar een ongecompliceerd paard, met 3 goede gangen, uit een top merrie lijn. Dan is Novelle het paard!Stamboom

Vader Daily Diamond
Vader van vader Daily Deal
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Fairytail
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Charmant
Elite sport D-OC ibop
Vader van moeder Painted Black
Grand prix
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Oniden
Keur prestatie
v.m.m.
m.m.m.

Prestatielijst

Evenement Jaartal Categorie Plaats geëindigd
Kerstcc finale 2022 B 1
Gelderse 2023 B