We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Kate van de bakker is een chique merrie met veel bloed.
Kate van de Bakker is geboren op 12 Mei 2015, meet een stokmaat van 170cm. Naast dat zij super goede papieren heeft is zij ook een onwijs knappe verschijning om te zien, is zij stevig gebouwd en heeft ze een goud hart.

Kate is spring gefokt en laat dan ook een goede sprong zien. Kate heeft bij haar vorige eigenaresse 1,10m gesprongen maar hier lag helaas niet mijn plezier in. Wel doe ik met haar wekelijks springlessen volgen en rijd ik haar op oefenparcouren altijd netjes foutloos rond. Zelf heb ik Kate dressuur gereden tot en met het M1. Alle oefeningen van het M2 zijn goed bevestigd zij kan hier ook in worden gestart.
Kate heeft een super sterk en actief achterbeen. Kate is ook braaf op buitenrit zowel alleen als in groepsverband. 

Kate is braaf in de omgang en heeft geen stalgebreken.
Kate is braaf bij de tandarts en hoefsmid. Is bekend met het laden van de trailer en vrachtwagen. Kate heeft veel wedstrijd ervaring en is braaf op ander terrein.

Kate kan bij een meerprijs vertrekken inclusief haar toebehoren. Dit zijn mijn voor haar op maat gemaakte prestige springzadel en euroriding dressuurzadel. Tevens zullen haar dekens, dekjes en hoofdstellen met haar mee vertrekken.

Voor meer informatie over Kate of filmpjes  kan met mij contact worden opgenomen op 0625280076.

Stamboom

Vader Arezzo VDL
Vader van vader Chin Chin
v.v.v. Constant
m.v.v. Larese
Moeder van vader Sarjolijn
Ster, Prestatie
v.m.v. Heartbreaker
Preferent
m.m.v. Farjolijn
Ster, Prestatie
Moeder Eva
Keur, EPTM-(spr)
Vader van moeder Indoctro
Preferent
v.v.m. Capitol I
m.v.m. Vanessa VII H
Moeder van moeder Limelight
Ster
v.m.m. Nimmerdor
Preferent
m.m.m. Highlight
Ster