We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Specificaties
Chassis:WCF-chassis met wielschokbrekers.Langsliggerchassis met V-dissel.Automatisch neuswiel.Kogelkoppeling afsluitbaar. Licht metalen velgen.
Opbouw:Borden 2100 mm hoog, geanodiseerd aluminium.Aluminium vloer.Enkel lucht spatschermen, kunststof (zwart).Zeil met geïntegreerde netlift, geforceerde ventilatie.4 scharnieren aan de achterklep.1 schoor opzij.Hefinrichting gasveren.Inloopdeur rechts.Zadelkamerdeur buiten links.Achterklep / 1-vleugelige combinatie deur.
Opstap aan de achterklep.Kentekenhouder met 2 opstappen.Gesloten achter schoor.Rangeergreep.RVS boutverbinding.Polyesterkap en Polyesterboeg in het zwart-metallic.1 dakluik in de polyester kap.1 schuifraam per kant.Panoramaraam voor.Binnen:Rubber vloer verlijmt en gezegeld.Rubber op de beladingsklep (geïntegreerde trede).LED-binnenverlichting (blauw-wit).Middenstijl tussenschot (achter en voor draaibaar) met bekleding.Multi Safe System (Gepolijst paniek-boxenstang),(in hoogte en lengte verstelbaar).Zijbekleding (2 stuks).Kunststof schep.Bezem met uitschuifbare steel.Boxstang met extra opvulling.Opstapbescherming opzij, kunststof (zwart).Zadelkist in de boeg, gemaakt van polyester met 2 binnenliggende deuren.Luxe zadelhouder, voor 2 zadels.

Deze zeer complete trailer verkeert in nieuw staat. Slechts enkele keren gebruikt. 
BTW-wagen.

Contact liefst via Whatsapp of belletje.