We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Brave d’or Z is een ruin geboren in 2014 van 1m75 groot. Balou du Rouet x Boy de la Barre II Wij kochten hem twee jaar geleden van de fokker. Zeer leuk paard om te rijden, echter zou hij beter tot zijn recht komen bij een ambitieuze ruiter die hem met vertrouwen door het parcours kan helpen. Ik heb zelf wat schrik om te springen en geef dit door aan hem. Met de juiste ruiter is het een topper.

Het is een ruin die een mooie sprong laat zien met veel vermogen. Leert snel, paard met potentieel. Wegens weinig ambitie van mijn kant heeft hij nog geen wedstrijdervaring, wel heeft hij thuis al parcours gesprongen en ging hij soms mee trainen op verplaatsing. Hij is reeds enkele keren mee geweest op crosstraining, hier zou hij ook voor kunnen dienen, heeft een mooie grote galop. Hij is al mee geweest naar zee en op (rustige) wandelingen in het verkeer. Verder is hij fijn dressuurmatig gereden en goed aan de hulpen. Wel een pittig paard met veel bloed, dus wederom niet voor beginners of onzekere ruiters. Hij is braaf bij de smid en laadt goed op trailer/camionette.

Kent alle stemhulpen aan de longe en is zeer sociaal naar andere paarden toe op de weide. Staat niet op ijzers, in orde met vaccins.

Als 3-jarige RX gekeurd en twee jaar geleden klinisch gekeurd, mag herkeurd worden kosten koper. Video’s op aanvraag. Gelieve enkel te reageren als u reeds voldoende springervaring hebt en het paard hier ook verder in kan begeleiden.
Video’s op aanvraag. 

Stamboom

Vader Balou Du Rouet
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Boy de la Barre II
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.