We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

In opdracht van eigenaar:

Fijne 6 jarige merrie te koop. Deze merrie heeft alles in huis om iemand heel gelukkig te maken.
Ze geeft onder het zadel een fijn en vertrouwd gevoel,  is ontzettend lief en geduldig. Ook op stal en op de poetsplaats.

Ze heeft een stokmaat van 1,67m, heeft body en front. Ze heeft mooie gelijke hoeven en droog beenwerk. Ze is recent helemaal rontgenlogisch gekeurd incl hals en rug zonder bemerkingen.
Het is een zeer talentvolle merrie. Ze heeft 3 bovengemiddelde gangen met een goed achterbeen.  Ze is niet kijkerig of spooky en heeft een gezonde go en werklust.

Ze heeft een afstamming om van te watertanden.
Bordeaux  x Sir Donnerhall. Ze zou hierdoor ook zeker geschikt zijn om als fokmerrie in te zetten. (Dit is in het verleden niet gebeurd)

Als 4,5 jarige is ze pas zadelmak gemaakt en heeft een rustige opleiding gehad bij een amateur. Ze is netjes M afgericht en beheerst al wat oefeningen van het ZVoor meer informatie kunt u telefonisch contact op nemen met: 0646638011


Stamboom

Vader Bordeaux
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Sir Donnerhall
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m. Lauries Crusador
m.m.m.