We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Wegens beëindigen paardensport te koop! 

Braaf in de omgang, sensibel onder het zadel. Daardoor niet geschikt voor de onzekere/ beginnende ruiter. Verder absoluut geen merrie gedrag, nog nooit gemerkt dat ze hengstig is, geen gegil naar andere paarden.

Keizerin wordt dit jaar 8 en is 1.75 hoog. Ze is laat zadelmak gemaakt in verband met haar hoogte en heeft daarvoor eerst 2 veulens gefokt. 
Copycat Z x Numero Uno x wellington x Jasper x Voltaire (vrijspringfoto)
Brunetti Z x Numero uno x Wellington x Jasper x Voltaire (laatste foto)

Ik heb haar in 2020 overgenomen van de fokker en ben met haar rustig aan, aan de slag gegaan. Keizerin is veel mee geweest naar het bos, crossles, springles en af en toe op concours. Hier is ze erg makkelijk van geworden en zo kan ik alleen met haar op pad en is ze makkelijk te laden. 

Keizerin is erg sociaal naar andere paarden toe. Heeft altijd netjes haar entingen gehad, om de 9 maanden naar de tandarts geweest en braaf bij de smid. 
Ze is in 2020 klinisch goedgekeurd en er zijn foto's van haar benen aanwezig. 
Keizerin heeft cornage, maar hier ondervindt ze geen hinder van. Zijn video's van haar stembanden gemaakt en ze is goedgekeurd voor de sport. Keuren kosten koper. 

Voor meer info of video's graag appen/ bellen naar +31 6 39069600. Bellen in het weekend of na 17:00 ivm werk. 

Stamboom

Vader Numero Uno
Pref
Vader van vader Libero H
Pref, stb
v.v.v. Landgraf I
m.v.v. Oktave
Moeder van vader Jolanda
Keur
v.m.v. Lord Calando
m.m.v. B-Feinschnitt
Moeder Karina
Pref, Prest, ster
Vader van moeder Wellington
keur
v.v.m. Nimmerdor
m.v.m. Patty
Moeder van moeder Hertogin
Keur, Prest
v.m.m. Jasper
m.m.m. Daisy