We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Super brave 13 jarige ruin, 
Elviro-Tar is nu M1+13 geklasseerd en kent oefeningen t/m het Z. Hij is regelmatig mee geweest op wedstrijd en is super braaf op vreemd terrein. Hij is rustig in de trailer en braaf bij de hoefsmit/dierenarts. Hij is gemakkelijk in de omgang en kan ook goed met andere paarden. Ook vind hij af en toe een klein sprongetje maken leuk en buitenritten zijn ook altijd goed. Elviro is altijd gereden door onze dochter die nu 17 jaar oud is en heel veel van hem heeft geleerd. 

Wij moeten hierbij wel vermelden dat Elviro is geopereerd aan beide achterbenen vanwege een verdikte tussenpees en toen een jaar uit training heeft gelegen, maar hier weer extra sterk boven op is gekomen en volledig is hersteld. 
Wij verkopen Elviro met heel veel pijn in ons hart omdat onze dochter volgend jaar gaat studeren en helaas geen tijd meer heeft. Hij heeft ons heel veel mooie herinneringen gegeven!

De prijs is, zo nodig, ook inclusief zadel en eventueel dekens,
Voor meer informatie kunt u mailen naar mail: kim.c.zieltjens@gmail.com of bellen naar nummer: 0653917097

Stamboom

Vader Welcome Sir
Vader van vader Sir Sinclair
v.v.v. Lord Sinclair
m.v.v. Krishna
Moeder van vader Kissable
v.m.v. Fruhling
m.m.v. Tesdoorn
Moeder Rachel-Tar
Vader van moeder Krack C
v.v.m. Flemmingh
m.v.m. Gicara ll
Moeder van moeder Iris
v.m.m. Amethist
m.m.m. Tamara