We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Ruthless is een 6jarige merrie uit een goede moederlijn (arezzo vdl x indoctro). Ze is groot, mooi en wilt altijd haar best doen in de piste. Vorig jaar heeft Ruhtless deelgenomen aan de SBB competitie voor jonge paarden en werd hier ook geselecteerd voor de finale. Ondertussen heeft ze haar eerste 115cm parcours gelopen. 

Ze is recent klinisch gekeurd en helemaal gezond verklaard. Ruthless is het ideale paard voor iemand met wat ambitie die graag wilt groeien in de paardensport. 

De vraagprijs is VAST en bedraagt 34 000 euro. 

AFSTAMMING: 
Moederlijn:  De moeder, Hali vh Plutoniahof toonde zelf instelling, vechtlust en kwaliteit. GRAEFIN, de stammerie van het Plutoniahof, heeft heel wat nakomelingen gegeven die het ver geschopt hebben in de sport. Zo denken we aan: - VICI v/h Plutoniahof (v. Nabab de Reve) die 1.60 sprong onder het zadel van Ludo Phillipaerts. VICI is de moeder van de hengsten DAUPHIN DE MUZE (v. Quasimode van de Molendreef) – 1.60 springen en van DUC DE LA POMME (v. Diamant de Semilly) en van DUCHESSE DE LA POMME (v. Diamant de Semilly) 1.50 springen. - DALI v/j Plutoniahof/SEA COAST DALI (v. Nabab de Reve) 1.55 springen. - FIORA v/h Plutoniahof (v. Nabab de Reve) 1.55 springen.

Vaderlijn:  Arezzo: door VDL Stud aangekondigd als 'Topgefokt, springpaard en fokhengst. Met het bloed van Chin Chin en Hearbreaker dat door zijn aderen vloeit, kunnen we stellen dat zijn talent en verervingskracht zeker niet uit de lucht komen vallen. Arezzo komt uit een ijzersterke moederlijn. Zijn moeder bracht ook nog de internationale springpaarden Zodermus M, Bubka VDL en Darjalyn. Verder denken we ook aan Dragonfly en Nacorde, beide succesvolle halfbroers van Arezzo’s moeder.
Bij de driejarige werd Arezzo kampioen van het voorjaarsverrichtingsonderzoek en kreeg hij o.a. een 9 voor zijn reflexen, vermogen en aanleg als springpaard.Als jong paard was Arezzo reservekampioen van de hengstencompetities klasse L en M en op de Nederlandse kampioenschappen van de vijfjarige springpaarden won hij de finale en eindigde als 5e in het eindklassement.Op het WK in Lanaken 2012 werd hij 4e in de finale van de zevenjarige springpaarden. Arezzo begon zijn internationale carrière indrukwekkend onder Jessica Kürten. Met haar won hij o.a. de Grote Prijs van Odense en een CSI5* 1.50m-rubriek op Indoor Brabant.Daarna was hij succesvol in de sport onder Jur Vrieling. Deze combinatie boekte meerdere internationale overwinningen in o.a. Helsinki, Den Bosch en Drammen.Ze waren hooggeplaatst in meerdere Grote Prijzen waaronder een 2e plaats in de Grand Prix van Drammen en Bonheiden.Arezzo beëindigde zijn sportcarrière met een fantastische overwinning in de Grote Prijs van de KWPN Hengstenkeuring in Den Bosch.

Stamboom

Vader Arezzo vdl
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Hali vh Plutoniahof
Vader van moeder Indoctro
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Amore vh Plutoniahof
v.m.m. Ohio vd Padenborre
m.m.m. Graefin