We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Moon BS (Emir R x Lux.), een getalenteerde 6-jarige merrie die recentelijk reservekampioen van Overijssel is geworden en een 3e prijs heeft behaald in de finale van de Twente Cup, evenals een 5e plaats op de Nederlandse kampioenschappen.

Moon BS heeft een stokmaat van 168cm en is een fantastisch amateurspaard met vermogen. Ze heeft ervaring met parcoursen van 1m20 en heeft ook een goede basis in dressuur. Ze is fijn in de mond en reageert scherp op het been. 

Deze talentvolle merrie is ook nog eens gemakkelijk in de omgang. Ze is braaf bij de hoefsmid en laat zich gemakkelijk inladen in een trailer of vrachtwagen. Op stal is ze een echte knuffelkont.

Ze is bij aankoop volledig klinisch en röntgenologisch goedgekeurd voor de sport, een herkeuring geen enkel probleem (kosten koper).

Deze merrie valt in de hogere prijsklasse en we vragen om alleen serieuze reacties. Als je geïnteresseerd bent in deze getalenteerde merrie, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Met Moon haal je een paard in huis met een geweldige toekomst, die je hart zal stelen.

Stamboom

Vader Emir R
Vader van vader Colman
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader B.TERMIE R 23
v.m.v.
m.m.v.
Moeder ORLY
Vader van moeder Lux
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder JESSICA
v.m.m.
m.m.m.

Prestatielijst

Evenement Jaartal Categorie Plaats geëindigd
Nederlandse kampioenschappen 2023 110 5
Indoor Rijssen 2023 120 1
Twente Cup 2023 110 3
Regio Kampioenschappen Overijssel 2023 110 2