We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Ben je op zoek naar een getalenteerd dressuurpaard met de potentie om de sterren van de hemel te rijden? Wij bieden een adembenemend dressuurpaard aan dat klaar is om te schitteren in de dressuurarena.

Juno B Schuilenbroeck is een echte blikvanger met haar elegante verschijning en indrukwekkende bewegingen. Zij heeft een uitstekende dressuurachtergrond en is getraind op verschillende niveaus (ZZ). Juno heeft een geweldig karakter en is zeer meewerkend. Zij heeft een uitstekende stamboom en komt uit een lijn van succesvolle dressuurpaarden. Ze komt uit eigen fokkerij en heeft een nakomeling.

Ons paard is gezond, heeft geen stalgebreken en is goed onderhouden. Juno is ook sociaal en kan goed opschieten met andere paarden. Als je op zoek bent naar een uitzonderlijk dressuurpaard met talent, karakter en potentieel, dan is dit paard iets voor jou!

Neem contact met ons op voor meer informatie, foto's en video's.
Prijs in overleg.

Wacht niet te lang, want dit is een unieke kans om een geweldig dressuurpaard te bemachtigen! Neem nu contact met ons op en ontdek wat dit paard te bieden heeft.
Guillaume Sterkmans +32 477 44 99 53

Stamboom

Vader Gribaldi
Vader van vader Kostolany
v.v.v. Enrico Caruso
m.v.v. Kapstadt
Moeder van vader Gondola II
v.m.v. Ibikus
m.m.v. Gloria VI
Moeder Romina
Vader van moeder Rohdiamant
v.v.m. Rubinstein
m.v.m. Elektia
Moeder van moeder Evita
v.m.m. Variant
m.m.m. Olympia