We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Deze talentvolle merrie bieden wij te koop aan. Ze is door ons zadelmak gemaakt en opgeleid tot M niveau. Ze heeft goede gangen en is een mooie verschijning om te zien. 
We hebben haar al meerdere keren mee genomen op verschillende locaties en hier is ze ook erg braaf. Op wedstrijden scoort ze nagenoeg altijd in de prijzen en gaat ze makkelijk de trailer in. 

Nice girl is een hele fijne en vriendelijke merrie. Ze is braaf in de omgang en vind het ook echt leuk om te poetsen en de knuffelen. 

Met nog maar 5 jaar heeft ze al veel ervaring en is ze echt een heel braaf paard en ook nog met talent voor de hogere sport. Hierom is ze voor de meeste ruiters wel geschikt. Ze is natuurlijk 5 dus een hele onervaren ruiter zou ik het niet aanraden.

Ook is ze interessant voor de fokkerij wij hebben haar nooit voorgebracht voor de keuring maar dit is zeker mogelijk om nog te doen. Er komt zelfs een ggk hengst uit de moeder lijn.

volledig gekeurd en gezond verklaard. 

filmpje kunt u opvragen via WhatsApp op 0610597861

Stamboom

Vader Four legends
Vader van vader Wynton
v.v.v. Jazz
m.v.v. Acacia
Moeder van vader Vienna
v.m.v. Ferro
m.m.v. Annabel
Moeder Uptown girl
Keur prestatie ibop
Vader van moeder Nero
v.v.m. Balzflug
m.v.m. Wilotte
Moeder van moeder Jarlen
v.m.m. Pinkus
m.m.m. Farlen
Keur