We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Flair P (v. Numero Uno) is een dertienjarige elitemerrie die enkele jaren terug ZZ heeft gesprongen en daarmee ook het sportpredicaat heeft. Ze is vanwege haar afstamming en prestaties een interessante merrie voor de fokkerij, maar ook geschikt voor (lager) sportniveau en/of recreatie.

Ze is makkelijk in de omgang, erg op mensen gericht, geeft de ruiter, vanwege haar soeplesse, een fijn gevoel onder het zadel en is nooit geblesseerd geweest. Flair is ook een energieke, wakkere merrie en daarmee niet geschikt voor een beginnende of onervaren ruiter. 

Flair is een halfzus van twee internationaal geklasseerde paarden, van paarden die op 1.40m en 1.30m niveau zijn geklasseerd en van een KWPN derde bezichtigingshengst. Uit deze directe lijn komen ook twee goedgekeurde hengsten. 

In 2015 heeft Flair een nakomeling van de hengst Vigo d'Arsouilles gehad. Deze sprong op 7-jarige leeftijd Z en is vervolgens verkocht. Vorig jaar heeft ze een veulen gekregen van Comthago VDL.  

Bij een klinische keuring heeft ze een (kleine) bemerking gekregen, waardoor ze in een gunstige prijsklasse valt. *MERRIE IS GERESERVEERD*

Stamboom

Vader Numero Uno
preferent
Vader van vader Libero H
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Jolanda
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Nathalie
prestatie, preferent, PROK
Vader van moeder Phönix
v.v.m. Pilot
m.v.m.
Moeder van moeder Ellen
v.m.m. Kibrahim
m.m.m. Marina