We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

J2L Gin Tonic is een grote, hoogbenige 2-jarige zwarte hengstenveulen. Momenteel is hij 1m62 groot, we verwachten dat hij gaat uitgroeien tot een hoogbenig paard van 1m68-1m75. 

Zijn vader is de prachtige hengst Grand Galaxy Win en zijn moeder is onze elite oldenburg merrie Parma Byager. Uit deze moederlijn hebben we al verschillende goede sportpaarden gefokt zoals J2L Prima Donna (v. Chagall). Deze staatspremie merrie won verschillende wedstrijden bij de jonge paarden en werd geselecteerd om deel te nemen aan de prestigieuze ‘elite mare show’ in Rastede.

Ook J2L Parfait d’Amour (v. Apache) is een halfzus van deze Gin Tonic. Parfait behaalde ook het staatspremie predicaat en haar eerste veulen kreeg het predicaat ‘elite veulen’ bij Oldenburg.

Tot slot is J2L Gin Tonic fijn en modern gebouwd en hij beweegt met enorm veel kracht en afdruk. We verwachten dat deze zwarte hengst zal uitgroeien tot een groot, elegant sportpaard met krachtige bewegingen.

Hij werd in februari 2023 rontgologisch goedgekeurd voor de sport.

Stamboom

Vader GRAND GALAXY WIN
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder ELITE PARMA BYAGER
Vader van moeder SOPRANO
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m. DAVIGNON I
m.m.m.