We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Net als zijn vader Connect is Pegasus een modern type paard. Springen doet hij met een geweldige techniek met een prachtig voorbeen. Hij galoppeert met veel kracht en balans.

Vader Connect gaf al vele fijne paarden voor de springsport en eventing. Zo is hij de vader van de KWPN goedgekeurde Lingo van de Watermolen en Love Connects. Maar ook reserve VSN-kampioen van 2019 Lamaze HW en van de nog jonge CCI3*-paarden King’s Especiale en Kirwan.

De moeder van Pegasus is een dochter van Livello, de Limbus-zoon die onder Cameron Hanley net buiten het podium eindigde op het Europees Kampioenschap van 2009.

De grootmoeder van Pegasus stamt af van Contender en gaf al vele goede sportpaarden zoals 1.60m-paard Lycon 3 (v. Light on Old) die ook Mecklenburg en Zfdp goedgekeurd is, maar ook 1.50m-paard Casa Ciara (v. Coupe de Coeur) en CCI4*-paard Canvalencia (v. Verdi TN). Pegasus komt uit een zeer veelzijdige moederlijn.

Uit deze lijn komen paarden als de bekende dressuurhengsten San Remo (v. Wolkentanz I) die bij het KWPN en in Hannover goedgekeurd is, en Weltgeist (v. Weltmeyer) die Hannover, Mecklenburg, Oldenburg en Westfalen goedgekeurd is. Ook het 1.50m-paard El Zorro 9 (v.Edward) komt uit deze lijn.

Voor meer informatie, neem contact op met: Teus van den Brink +31 6 54232699

Stamboom

Vader Connect
Vader van vader Connor
v.v.v. Casall
m.v.v. Korrada S
Moeder van vader Marcie
v.m.v. Contender
m.m.v. Binne
Moeder NN
Vader van moeder Livello
v.v.m. Limbus
m.v.m. Zocka
Moeder van moeder Canberra
v.m.m. Contender
m.m.m. Astoria