We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Cadorijke
E Son de Niro x Jazz
170cm
Elite NMK merrie Z1 dressuur

Wegens inkrimping van de fokkerij verkopen we onze merrie Cadorijke. Ze heeft in 2010 op de stamboek keuring gelopen met 75 exterieur en 85 punten voor bewegen. En een IBOP behaald van 78,5 punten. Cadorijke is een gezonde merrie die een aantal zeer goed bewegende veulens heeft gegeven. Ze wordt momenteel niet gereden omdat zij de laatste jaren is ingezet voor de fokkerij.

Zie bijlagen foto’s. Cadorijke is drachtig voor 2024 van de hengst Extreme US (Escamillo x Vivaldi) staat ter dekking bij Hengstenstation van Uytert. Extreme is een jonge hengst met veel potentie en behaalde in het voorjaarsverrichting van 2022 een mooi onderzoeksrapport met een totaal van 89 punten.

Cadorijke is uitgerekend februari 2024. Voor meer info bel of whats app of e-mail. chavaleh@hotmail.nl +31613094093 Meerdere paarden te koop zie: www.stalchavaleh.nl

Stamboom

Vader Son de Niro
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Jazz
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.