We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop aangeboden is onze stoere Quintin v/d Laarseheide Z. Quintin is een 15 jarig ruin en een echte alleskunner. Hij heeft een uitmuntende sprong en zal daarmee een goede leermeester zijn voor een ambitieuze, jonge ruiter. Hij gaat graag mee op buitenrit en kwam t/m 2022 uit in de dressuursport waarin hij meerdere keren de Brabantse-Kampioenschappen heeft gelopen. 

Quintin heeft een schofthoogte van 1.64. Door zijn bouw, grote bewegingen en hoge hals oogt hij groter onder het zadel. Zoals eerder benoemd kwam Quintin t/m 2022 uit in de dressuursport (M2 met winst). Hierna is hij recreatief gereden en zal dressuurmatig weer opgepakt moeten worden. Quintin heeft behoeft aan constante en consequente training en zal hierdoor groeien naar zijn ware kunnen.

Hij loopt braaf mee aan de hand, naar de wei en is gewend om overdag buiten en ’s nachts op stal te staan. Heeft ervaring met de stapmolen, geen stalgebreken en is braaf bij de hoefsmid. Daarnaast loopt hij makkelijk op de trailer door zijn wedstrijdervaring. 

We zijn op zoek naar een leuke, nieuwe ruiter voor deze knappe man! Graag alleen reageren bij serieuze interesse. handelaren en maneges hoeven niet te reageren. Keuren is toegestaan op kosten van de koper. 

Heeft u vragen, neem dan contact op met;
Annemarie van den Oever
+31 6 50897952

Stamboom

Vader Quintessence Z
Vader van vader Quidam de Revel
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Ardanta
v.m.v. Ramiro Z
m.m.v.
Moeder Iris
Vader van moeder Daimler
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.