We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop aangeboden, prachtige 13 jarige merrie van 162cm hoog.

Claire is een hele lieve en werkwillige merrie, zowel in omgang als met rijden is het een fijn paard dat graag haar best voor je doet!

Wij hebben met Claire veel verschillende dingen gedaan, van grondwerk, tot buiten rijden en dressuurmatig trainen, ook maakt ze een nette sprong. Ze kan enorm genieten van een poetsbeurt en houd van aandacht.

Tijdens het rijden heeft ze drie fijne gangen die haar heel comfortabel maken, ze beheerst oefeningen als wijken, schouder binnenwaarts en travers. Ze is fijn voorwaarts, licht in de hand en reageert goed op de hulpen die je geeft! Claire is betrouwbaar en nuchter maar ook gepassioneerd in de dressuur. Ze heeft een rustige, zachte, maar duidelijke hand nodig.
Buiten is ze super relaxed te rijden, zowel alleen als met andere paarden.

We zoeken een goed thuis voor Claire waar ze alle liefde en aandacht krijgt die ze verdient en waar ze veel buiten komt met andere paarden. Ook zouden we het fijn vinden als ze bij iemand terecht komt die regelmatig met haar het bos in gaat, dat vind ze enorm leuk.

Voor meer beeldmateriaal of interesse stuur gerust een bericht naar 06 18906065
Groetjes, Cherinda Yrsa en Claire

Stamboom

Vader Robin des Champs
Vader van vader Garde Royale
v.v.v. Mill Reef
m.v.v. Royal Way
Moeder van vader Relayeuse
v.m.v. Iron Duke
m.m.v. Reliorneuse
Moeder Nautical Nancy
Vader van moeder Winged Love
v.v.m. In the Wings
m.v.m. 'Jai deux amours
Moeder van moeder Live the Dream
v.m.m. Exit to Nowhere
m.m.m. Inveraven