We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Laughlin VDW is een super lieve merrie van 7 jaar oud. Op stal heeft Laughlin geen gebreken, is lief voor kinderen en is niet bang voor andere dieren (bv. honden, koeien, schapen) of grote landbouwvoertuigen. 

Lauglin is een type paard die het gevoel van de ruiter weerspiegelt tijdens het rijden, zij is hierdoor een zekere ruiter nodig met een beetje lef. Ze is zeker geen bang/schrikkerig paard, maar heel gevoelig. Ze houdt er daarom niet van als een ruiter meteen in het begin gaat trekken aan de teugels of heel veel been geeft, je moet met haar opbouwend rijden. 

Laughlin staat momenteel in training en daar hebben zij aangegeven ook geschikt is voor grondwerk en buiten/bos ritten. Zij zal tot de verkoop in training blijven staan.

Bij aankoop van Laughlin heb ik haar klinisch laten keuren, hierbij waren geen gebreken. Röntgenologisch zijn er geen gebreken gezien op de foto's. Laughlin is een gezond paard en heeft geen ziektes of blessures gehad. 

Laughlin heeft in 2022 een veulen gehad van Koning (Zoon van Governor die verkocht is naar Frankrijk). Zij was bij haar eerste keer hengstig zijn in 2021 meteen naar één keer insemineren drachtig gescand. Verloop van de dracht geen gebreken gehad, is niet vervelend tijdens het op voelen bij de dierenarts. Zij heeft in april 2022 een gezond hengstenveulen op de wereld gebracht.

Mocht u interesse hebben of meer informatie willen ontvangen, neem gerust contact met mij op. (Rachel Pereira, 06-53994502)

Stamboom

Vader Obelisk
STB
Vader van vader Matador
-
v.v.v. Donauwind
-
m.v.v. Maritza 3391 TRAK
-
Moeder van vader Kida
STB Ster, Prestatie
v.m.v. Clavecimbel
STB Keur
m.m.v. CIDA
STB
Moeder Florida F.W.
VB
Vader van moeder Armani
STB
v.v.m. United
STB
m.v.m. Tuzla
STB Preferent, Prestatie, Prok
Moeder van moeder Utah F.W.
STB Ster, Voorlopig Keur, Prok
v.m.m. Paddox
STB
m.m.m. Las Vegas
STB Keur, Preferent