We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Zoekt u een getalenteerde, veelzijdige en adembenemende merrie om uw paardensportdromen te verwezenlijken? Laat ons u voorstellen aan Miss Blondie, officieel geregistreerd als Blondie van de Marshoeve. Deze palomino merrie, geboren op 25 juli 2015, heeft reeds mooie resultaten behaald en staat te popelen om samen met haar nieuwe ruiter verdere successen te boeken.  

Prestaties en potentieel:   Miss Blondie kent een indrukwekkende wedstrijdgeschiedenis, waaronder het behalen van de titel Reserve Kampioen Zuid-Holland dressuur B en 8e op de Hippiade in 2021 en Regio Kampioen Zuid-Holland dressuur L1 in 2022. Verder is ze Reserve Kampioen geworden in de Jong KNHS competitie L1. Momenteel is Miss Blondie geklasseerd in de M1 dressuur, springt op 0.60m niveau en heeft ervaring in de BB eventing.  
Deze begaafde merrie bezit het potentieel om naar FEI-niveau door te groeien. Haar training is geleidelijk opgebouwd, zodat zowel zij als haar ruiter samen konden evolueren, terwijl ze altijd professionele begeleid is, tevens is zij altijd professioneel bij gereden.  

Stamboom en afmetingen:   Miss Blondie beschikt over een veelbelovende stamboom, met een vader die op ZZ-niveau in het springen heeft uitgeblonken en een moeder met ervaring in 1.00m springen en B eventing. Met een stokmaat van 1,490m is ze een ideale partner voor zowel jonge ruiters als volwassenen die op zoek zijn naar een getalenteerde pony en valt zij nog binnen de FEI norm van 149cm met de marge van 149,9cm  

Begeleiding en documentatie:   Miss Blondie heeft getraind met vooraanstaande trainers zoals Astrid Hoppenbrouwers, Daniëlle Kok, Bastiaan de Recht, Jeannette Chardon, Bianca Schoenmakers en Jordy Wilkens. Bij interesse kunnen diverse documenten, zoals de aankoopkeuring, onderzoeken van de afgelopen 4 jaar en het tandartsoverzicht, worden ingezien.   Conclusie:   Wie gaan aan de slag met deze veelbelovende en veelzijdige merrie! Miss Blondie is niet alleen een prachtig pony, maar beschikt ook over het talent, de opleiding en het karakter om samen met haar nieuwe ruiter de paardensportwereld te veroveren.

Stamboom

Vader Rodeo du Milon
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Never Mind
Vader van moeder Aester El Nino
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.

Prestatielijst

Evenement Jaartal Categorie Plaats geëindigd
Kampioenschap Zuid-Holland dressuur 2021 dressuur pony's B reserve kampioen
Hippiade 2021 dressuur pony's B 8e
Kampioenschap Zuid-Holland dressuur 2022 dressuur pony's L1 Kampioen
Jong KNHS competitie 2022 dressuur pony's L1 reserve kampioen