We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Voor meer informatie, ga naar www.youhorse.auction
De online veiling van Youhorse.auction zal sluiten op maandag 1 en dinsdag 2 mei 2023.

Bouw de hindernissen maar op, want deze kan erover! De vierjarige Oliver van de Zeilhoek springt met veel vermogen. Een paard met fijne gangen en een goede instelling. Hij laat zich ook heel fijn rijden.

De negenjarige BWP-goedgekeurde hengst Oscar the Hommage springt zijn internationale parcoursen tot en met 1.50m niveau met succes onder Matieu Bourdeaud’hui (BEL). Hij komt uit dezelfde familie als de bekende Darco-zoon Ublesco. Die 1.60m GP’s sprong met Cara Raether (USA).

Moeder Heidy van de Zeilhoek stamt af van de olympische hengst Arko III, waarmee Nick Skelton zeer succesvol reed in de wereldtop. Haar volle broer Genairo III van de Zeilhoek werd goedgekeurd door het sBs.

Grootmoeder Chaquira de Messitert (Goodtimes) bracht ook de internationale springpaarden Amalia (1.50m niveau) en Ivano van de Zeilhoek (1.40m) en is een tante van Hocus Pocus de Messitert (1.60m GP met Arnaud Doem).

Stamboom

Vader Oscar the Hommage
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Arko III
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.