We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Karmen (roepnaam Krijntje) is een mooie, ijverige schimmelmerrie. Krijntje is een echte allrounder (Cartano x Goodtimes). Daarbij moet gezegd worden dat zij na haar veulen (mooi hengstveulen van Cape Coral RBF Z) van vorig jaar uitsluitend dressuurmatig gereden is. Als vierjarige heeft zij verdienstelijk mee gesprongen bij de jonge paarden competitie in Frankrijk (zie filmpje). Krijntje zou vanwege haar goede balans, wendbaarheid en drive ook geschikt zijn voor Working Equitation. Krijnjte is fijn te rijden wel enige ervaring vereist. 

Krijntje is een super lief, rustig in de omgang en een mensgericht paard. Zij is braaf bij de hoefsmid, met vervoer etc. Een goede stal is een vereiste!  

Krijntje is in 2018 (beperkt) röntgenologisch gekeurd. 

Voor meer informatie en filmpjes kunt u een Whatsappbericht sturen naar: 0611874021. U kunt ook bellen/appen naar: 0630956194. Mailen kan ook naar: loes_duijnkerke@outlook.com.

Stamboom

Vader Cartano
Vader van vader Carthago
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader E-dream Girl
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Troubelmaker
Vader van moeder Goodtimes
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Granada
v.m.m.
m.m.m.