We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

de auto rijdt en schakelt perfect technisch is deze vrachtwagen in zeer goed onderhouden staat,

de living is riant en bied slaapplek voor 3 mensen,daarnaast is er genoeg ruimte om uw rijspullen op te bergen douchen is mogelijk en warm water word voorzien door middel van een boiler,vanuit binnen kunt u direct naar de paarden door middel van een inpandige deur

daar is ruimte voor 6 paarden en deze kunt u via de zijlader en achterlader.de kwalitatief zware hengsten schotten zijn in perfecte staat,dit is dan ook een auto die is bereden door sportpaarden deze waren bekend met de personen en de truck.dit laat zich weer zien in de uitmuntende staat van de binnenzijde van de auto.

zowel de living als het paarden verlijf is erg netjes,alles is voorzien van rvs hang en sluitwerk met zware vering zodat dit allemaal zorgt voor lichte handelingen bij het in en uitladen,de auto is voorzien van luchtvering deze zorg ervoor dat u uw paarden nog makkelijker kunt laden.verder zijn er hooiboxen aanwezig even als een machinekamer die voorzien is van een standkachel tegen het bevriezen en condenseren.

voor verdere vragen en of opmerkingen verzoeken wij u vriendelijk om contact met ons op te nemen