We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

MOET VERKOPEN. REDELIJKE AANBIEDINGEN OVERWOGEN. PRIJS IS ALLEEN VOOR FOKMERRIE.

Maak kennis met mijn prachtige Hannoveraanse merrie, DeJaVau (aka DeJa Vu), die een genot is om te bezitten als fokmerrie. Ze is niet alleen een echte schoonheid, maar ze heeft ook een aantal prachtige en atletische dressuur nakomelingen voortgebracht. Ik heb het geluk gehad om het uitzonderlijke fokpotentieel van deze merrie uit de eerste hand te zien.

Ze wordt te koop aangeboden vanwege een verandering in mijn financiële omstandigheden en ernstige gezondheidsproblemen. Ze is een zorgzame, lieve merrie en moeder. Ze is momenteel niet gedekt; dat is aan de nieuwe eigenaar; de merrie fokt echter geweldige nakomelingen. Haar jaarling, geregistreerd KWPN, Scarlett Johnson, is ook te koop.

Het veulen is van Glock's Johnson, en beiden zijn op afspraak te bezichtigen in Winterswijk. Ik overweeg ze samen of apart te verkopen, maar alleen aan het beste huis. Deze merrie heeft een lieve en zachte persoonlijkheid en is makkelijk drachtig te krijgen. Deze beslissing breekt mijn hart, maar ik weet dat ze een liefdevol thuis verdient waar ze gekoesterd zal worden voor haar echte waarde - haar uitzonderlijke fokkerij en haar vriendelijke en aanhankelijke persoonlijkheid.

Haar baby's zijn allemaal het bewijs van haar ongelooflijke fokkerij en temperament, en ik ben ervan overtuigd dat toekomstige veulens net zo opmerkelijk zullen zijn. Ik zoek iemand die haar zachte karakter en uitzonderlijke bloedlijnen waardeert en haar het liefdevolle thuis geeft dat ze verdient. Deze merrie is een investering in uw toekomst, een schat die vreugde en uitmuntendheid zal brengen aan uw fokprogramma. Mis de kans niet om een waar juweeltje in de paardenfokkerij mee naar huis te nemen. Neem vandaag nog contact met me op voor meer informatie over deze Hannoveraanse merrie en om een bezichtiging te regelen. U zult er geen spijt van krijgen! Nieuwe foto's en video's worden in de komende weken geüpload. Deze foto's zijn van juni 2022.

Stamboom

Vader Don Ricoss
International
Vader van vader Don Frederico
Grand Prix Zware Tour
v.v.v. Donnerhall
Elite, Grand Prix
m.v.v. Cleopatra
Moeder van vader Windroeschen
v.m.v. Weltmeyer
m.m.v. Erina
Moeder Delta
Vader van moeder De Niro
International CDI 2* PSG
v.v.m. Donnerhall
Elite, Grand Prix
m.v.m. Alicante
NSJ-1.10m
Moeder van moeder Gilta
v.m.m. Grenadier
m.m.m. Liberta