We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Nikki & Co is een 5-jarige merrie van Bamako de Muze x Odermus R. 

Paard is ver in opleiding, is L met winst en springt thuis in training met gemak 1.20, zeker een paard voor het hogere werk, ondanks haar stokmaat! 
Paard loopt bijna alleen maar 0 rondes en vaak in de prijzen, door haar snelle beenwerking kan ze heel vlug draaien en snelle tijden neerzetten

Nikki is braaf in de omgang, dressuurmatig goed aangereden en loopt bij ons vol in training, wat ze heel gemakkelijk kan en doet. Het is een paard die veel beweging en training nodig heeft. Nikki is ontzettend lief op stal en laat zich door iedereen aanhalen en poetsen. Op wedstrijd is ze ook zeer makkelijk en braaf. 
Nikki is geluiden en grote voertuigen gewend, laadt makkelijk op trailer/en of vrachtwagen. 

Nikki komt uit de Nikki stam, halfzus heeft op 2* eventing gelopen en 1.20 springen, halfbroer heeft 1.30 gesprongen, uit dezelfde stam. (zie foto's)


Nikki heeft de neiging om lucht te zuigen, met goed management doet ze dit amper tot niet en ze doet het dusdanig weinig dat het geen schade aanricht.
Nikki is röntgenologisch en klinisch verder 100% gezond

meer info/filmpjes: 0644801888 (Dominique Bos)

Stamboom

Vader bamako de muze
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder odermus r
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.