We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Odette Loma is een fantastisch lieve, eerlijke, werkwillige 4-jarige merrie uit de welbekende Loma-stam. 

Odette heeft de kans gekregen om in de opfok uit te groeien tot december 2022 en is in februari 2023 vakkundig onder het zadel beleerd. Op dit moment wordt zij in het werk wat meer opgepakt en laat ze zeer veel potentie en instelling zien. Elke uitdaging pakt Odette met veel plezier en welwillendheid aan. In het springen laat zij veel overzicht, techniek en bascule zien. Odette is absoluut niet kijkerig op de sprong en wil graag naar de overkant. Odette bewaart veel rust op de sprong en zou ook kunnen uitblinken als hunter.

Odette is de afgelopen periode meerdere keren op ander terrein geweest voor training. Ze loopt probleemloos de trailer op, reist comfortabel, gedraagt zich uitmuntend op ander terrein en laat zich onder het zadel door elke ruiter zeer goed bewerken. 
Odette beschikt over 3 goede basisgangen en is goed bekend met longeren, zowel met als zonder bijzet. 

In de hand is Odette een fijn, nieuwsgierig, leergierig en geduldig paard dat van aandacht houdt. Is braaf bij de hoefsmid, op de poetsplaats, met scheren, dekens wisselen e.d. 
Tevens is zij naar andere paarden zeer sociaal, gaat hier in de groep naar buiten. 

Odette is als geheel groen paard mee geweest naar het vrijspringen in Luttenberg (2023). Daar werd zij door de jury beoordeeld met een 7,4 voor de galop, een 7,7 voor de afdruk, een 7,2v oor de techniek, een 7,8 voor het vermogen en een mooie 7,5 voor totale indruk als springpaard. 

Odette is in december 2022 zowel klinisch als röntgenologisch goedgekeurd. Overkeuren k.k. Geen stalgebreken. Odette is op 22 februari jl. behandeld door de tandarts, geen bijzonderheden. 

Odette is gezien haar fantastische karakter ook geschikt voor een fanatieke amateur.  

Odette wordt helaas verkocht door aanstaande grote verbouwing/verhuizing in combinatie met fulltime werk. 

https://www.horsetelex.nl/horses/pedigree/2088914/odette-loma

Filmpjes op aanvraag beschikbaar. Richtprijs €24,500. 
Ivm onregelmatig werk graag contact per whatsapp. 

Stamboom

Vader Grandorado TN NOP
Vader van vader Eldorado van de Zeshoek TN
v.v.v. Clinton
m.v.v.
Moeder van vader Mom's Charmique
v.m.v. Carolus II
m.m.v.
Moeder Grace Loma
IBOP spr, prok, ster
Vader van moeder Warrant
v.v.m. Numero Uno
m.v.m.
Moeder van moeder Claire Loma
IBOP spr, prok, ster
v.m.m. Quidam de Revel
m.m.m.