We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

G-Star is een 12 jarige ruin van de hengst Cardento. G-star is als 5 jarig paard bij ons gekomen. Na 7 jaar veel plezier met hem te hebben gehad, heb ik de keus gemaakt om opnieuw te starten met een jong paard.

G-star is alleen uitgebracht in het springen omdat mijn interesse daar ligt, op dit moment rij ik hem in de klasse L. Het is een paard wat kort kan draaien en wat altijd naar de overkant van de hindernis wil. Echter is het ook een temperamentvol paard, wat maakt dat hij niet geschikt is voor een beginnende ruiter. Dressuurmatig heeft hij een goede basis. Hij is fijn in de mond en is vlug aan het been. Een pasje wijken, schouder binnenwaarts, contra galop etc kent hij.

Eventing wedstrijden heb ik nooit gereden maar ik heb wel crosstrainingen met hem gedaan en dat vind hij geweldig. Het is een stoer paard, dus bang voor hindernissen is hij absoluut niet. Zijn uithoudingsvermogen is super en hij gaat ook zo het water in. Wellicht is hij dus ook erg geschikt als eventing paard.

G-star is braaf bij de hoefsmid, loopt makkelijk de trailer/vrachtwagen op, is braaf op de weg en is op stal een echt knuffelpaard. In het bos gaat hij graag een stukje crossen maar voor een gevorderde ruiter is hij goed te rijden.

Ik heb jarenlang plezier met G-star gehad en het is voor mij erg belangrijk dat hij naar een goed huisje gaat. De vraagprijs is €14.500. Opnieuw keuren mag; kosten koper. Voor meer informatie of filmpjes; stuur een whatsapp bericht naar +31 6 23167317

Stamboom

Vader Cardento
Vader van vader Capitol I
v.v.v. Capitano
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v. Lord
m.m.v.
Moeder Simone
Vader van moeder Indorado
v.v.m. Corrado I
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m. Corofino I
m.m.m.