We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

In verband met zwangerschap bied ik mijn 9-jarige ruin te koop aan. Zijn stokmaat is ongeveer 1.69. Hij is als 5-jarige zadelmak gemaakt door vorige eigenaar maar niet verder doorgereden. Ik heb hem van zijn 1e eigenaar gekocht in 2020. Toen uitgebracht in dressuur tot L1 niveau maar vanwege mijn 1e zwangerschap is hij na een half jaar weer uit de sport gegaan. Nu sinds kleine 1,5jaar weer opgepakt, en dit jaar voor het eerst uitgebracht in het springen, thans L-niveau. Hij heeft dus nog niet veel meters gemaakt. Hij is op bekend terrein goed te rijden, op vreemd te terrein heet (kan loperig zijn) maar wel gecontroleerd te rijden. Ik heb hem ook alleen (zonder hulp) op wedstrijd meegenomen. Heeft dit jaar ook zijn eerste crosslessen en oefencross gelopen. Daar geldt; eerst spanning maar hij springt daarna met veel plezier rond. Het is geen beginnerspaard in verband met zijn pit. Hij is werkwillig, licht in de mond en aan het been.

Is een paard zonder stalgebreken, houdt van een knuffel, staat rustig op de trailer, kent wel spanning voor de hoefsmid, hij loopt bij mij zonder ijzers. Is februari dit jaar bij de tandarts geweest. Hij geniet van buitenritten, in aanvang wat spanning maar is comfortabel te rijden in alle gangen (geen gerace). Hij kan goed in een kudde, heeft zowel met ruinen als met merries gestaan, zit het lekkerst in zijn vel als hij overdag veel weidegang geniet.

Stamboom

Vader Kingston
GGK KWPN
Vader van vader Topas
GGK KWPN
v.v.v. Marco Polo
Preferent
m.v.v. Viola B
Model, Preferent, Prestatie
Moeder van vader Filithya
Keur, Preferent, Prestatie
v.m.v. G. Ramiro Z
Preferent (1.60 spr) GGK KWPN
m.m.v. Bilithya
Keur, Preferent, Prestatie
Moeder N.Driomf
Vader van moeder Burggraaf
Preferent, GGK KWPN (1.60spr)
v.v.m. Landgraf I
GGK Holstein
m.v.m. Loanda
Staatprämie
Moeder van moeder J-Driomf
Preferent
v.m.m. Candyboy
GGK KWPN
m.m.m. Driomf
Voorl. keur, Ster, Preferent, Prestatie