We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Loyalty is een talentvolle nakomeling van Negro. Het is een 7 jarige ruin met een stokmaat van 1.75. Hij is 2,5 jaar in het bezit van de huidige eigenaar. 

Loyalty is een paard voor de toekomst met veel potentie. Hij heeft concourservaring en is een echte eyecatcher in de ring. Hij is braaf op vreemd terrein. Het is een werkwillig paard. Consequentie, rust en eerlijkheid is voor hem belangrijk tijdens het rijden. Hij gaat regelmatig mee op buitenrit in groepsverband. Daarnaast kan hij een leuk sprongetje maken, waar hij zelf ook enthousiast van wordt. 

Loyalty is braaf in de omgang. Hij is zeer sociaal naar mens en dier, houdt erg van knuffelen en is vrij van stalgebreken.

Röntgenologisch goedgekeurd incl. hals en rug en klinisch gekeurd. Hij is altijd netjes geënt, ontwormt en naar de tandarts en hoefsmid geweest.

Overkeuren mag, maar wel k.k. 
Handelaren en maneges hoeven niet te reageren. Paard is gestald in Hengelo OV. Voor meer informatie kunt u appen of bellen naar 0629740109. 

Stamboom

Vader Negro
Preferent
Vader van vader Ferro
Preferent
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Fewrie
Keur, preferent, prestatie
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Fleur
Vader van moeder Future
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Eternity
v.m.m.
m.m.m.